Cautare

15822 de rezultate pentru "balaurul cu multe capete" (5.68 secunde)
Balena cu pricina si-a "aranjat" doua telefoane, motiv sa nu stea in sala in timpul "rechizitoriului" lui Corlatean. ... Aia de mai stiu cate ceva pleaca pe capete. ... Se si vede, avem o politica externa sublima, care lipseste cu desavarsire!
Sigur ca Vantu joaca la doua capete, de unde si victimizarea pe care o tenteaza. ... Daca jigodiile cu putere de decizie de la PSD il dau jos pe Geoana - alt mare caracter si el, pacat de Mihaela si de doamna Margot!
Adica mai bine cu Geoana la Senat, decat sa aiba PDL-ul presedintia Senatului. ... Multi primari sunt cu bagajele la usa ca sa plece la UNPR, un partid care, desi de-a dreptul militarizat, este totusi pe placul multor pesedisti.
Cere iar si iar eliminarea coruptilor din PSD si din structurile puterii, retragerea demnitarilor din AGA si CA-uri, se vede cu reprezentantii pensionarilor, la Cotroceni, declara ca salariile mari trebuie impozitate sever, mergand pana la 80% si ca ar trebui "sa le crape obrazul de rusine managerilor firmelor private" care au salarii mult mai mari decat ale angajatilor lor.
A fost un semnal pe care i l-ati transmis, sa ajunga la o intelegere cu liderii PSD, pentru a aplana conflictul, semnal pe care Mircea Geoana nu l-a luat in considerare?
Conducerea USL trebuie sa decida daca se va merge in continuare pe trei "capete de acuzare" impotriva guvernului, desi privatizarea Cuprumin a esuat. ... Mentinere la putere cu pretul sacrificarii Romaniei Punctul forte al motiunii il reprezinta capitolul dedicat "incalcarii legii in cazul UMF Targu Mures".
Din nou despre miza prezentei la Bruxelles Prieteni, va invit sa cititi (recititi) ce scriam in urma cu trei saptamani in legatura cu adevarata miza a conflictului legat de reprezentarea Romaniei la summiturile de la Bruxelles ale UE.
Val Valcu) Mie mi s-a parut ca Patriciu a jucat la doua capete, in 2009. Adica a mers si cu Basescu si cu Geoana. Altfel nu-mi explic motivul pentru care a anuntat, cu o seara inainte, ca Basescu a lovit un copil.
Chiar daca oamenii propusi de USL ni se par cam la fel cu aceia ai ARD, tocmai existenta USL imi ofera motiv de speranta. ... Proiectul "Romania puternica" este suficient de ancorat in realitate, si rezoneaza cu agenda publica.
In timp ce Germania, cat este ea de Germanie, le-a marit cu 21% in 10 ani. ... In fine, o fi invatat ca "duduiala", bazata pe venituri conjuncturale, nu inseamna crestere economica sanatoasa, pe baza unei productii de marfuri si servicii vandabile si cu valoare adaugata mare.
Cu atat mai mult m-a surprins solidaritatea ei cu Reding, stiti voi, idioata de la Bruxelles, furajata de alta idioata, Monica Macovei, impotriva Romaniei in vara si in continuare. ... Surprinde, insa, la maximum, solidarizarea unei femei precum Corina Cretu cu o initiativa jenanta pentru femeie.
In lipsa unei identitati proprii, unele (multele!) partide de conjunctura incearca sa capete credibilitate prin numeroase permutari si asa-zise aliante ce nu au nimic in comun nici cu ideologia, nici cu valoarea in sine sau cu interesul colectiv, ci doar cu acela al propriului castig.
Infailibilii Atunci cand gloata, din motive care se ridica rastit deasupra ratiunii sau vreunui reziduu de bun-simt, decide sa te adopte si sa te aseze in fruntea ei, tencuindu-te cu o glorie care nu e a ta, impodobindu-te cu merite care nu-ti apartin, ai obligatia de a parea infailibil.
o legislatie de calitate si raporturi functionale cu celelalte puteri din stat. Seful statului a mentionat ca a acordat o atentie deosebita legilor venite la promulgare, avand in vedere ca intreaga functionare a institutiilor statului, a economiei si societatii depinde, intr-un fel sau altul, de relatia cu legea.
Spuneam candva, amuzandu-ma intr-o discutie cu prietenul meu Octavian Stireanu, pe atunci consilier al lui Iliescu, si pesedist cu carnet, ca-n fiecare om e un un mic pesedist care nu trebuie lasat sa se faca mare.
In prealabil, ar fi trebuit sa-l cheme pe Ciolos, sa-l intrebe cum e cu gaura de 10 miliade lei.
ROMANIA PRINSA IN LAT ANALIZA consecintelor intalnirii de acum doua zile, a d-lui Vladimir Putin cu Premierul Ungariei, dl Viktor Orban. Dl Putin a zburat spre Budapesta cu unul din cele 3 avioane prezidentiale identice care au decolat din 3 orase separate ale Rusiei.
- Cu tot respectul pentru Regele Mihai, pentru ce a reprezentat in istorie, pentru tot ce a fost pana la moarte, fost sef de stat. ... In conditiile in care familiei regale, casei regale, cu ghilimele sau fara.
Patronii de studiouri foto dau faliment pe capete. ... Despre posesorii de aparate foto digitale nu putem spune acelasi lucru daca tinem cont de faptul ca aparatul respectiv le permite sa obtina poza instantaneu pe ecranul aparatului si la preturi comparabile cu cele clasice in formatul pe hartie.
Cariera profesionala a sefului Administratiei Porturilor Maritime Constanta este presarata cu numeroase operatiuni dubioase in care Gheorghe Moldoveanu a fost daca nu vioara intai, cel putin un element decizional de maxima importanta.
google-analytics.com